zondag 15 augustus 2010

vrijdag 6 augustus, OEPS een deuk in onze plannen

Na een toch nog voor ons klaargemaakt ontbijt, willen we naar de schildpadjes; het Turtle Sanctuary blijkt vlak bij te zijn.
gevoel voor humor heeft ze!
Er ligt een grote parkeerplaats naast en we hebben alle ruimte. Ik let even niet op bij het parkeren en rijdt achteruit en kom met een klap tot stilstand..................SHIT tegen een paal, helemaal niet gezien. Dat is een domper. Zo veel en zo lang heerlijk gereden en dan in een onverwacht moment waar ik alle ruimte heb..,

We bezoeken de Sanctuary maar bij mij niet van harte. We besluiten zo snel mogelijk naar Kuala Lumpur te gaan en dan de auto twee dagen sneller dan geboekt weer in te leveren. In Kuala Lumpur blijven we dan tot maandag; dan vliegen we naar Singapore.

We mikken op een hotel bij KLIA zodat we met de auto zo goed als op de eindbestemming zijn en we niet onder deze omstandigheden een goede plek in KL moeten zoeken.
Het rijden gaat verder weer goed en de spanning van de aanrijding zakt snel.
We boeken bij Concorde Inn, een eerste klas hotel waar we een kamer hebben zo groot als een appartement met alles er op en er aan. Ook het eten -buffet- is een aangename ervaring.
We boeken voor de volgende dagen een kamer in Classic Inn aan de Changkat Thombi Dollah. Maar zullen eerst zaterdag contact zoeken met het autoverhuurbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten