zondag 15 augustus 2010

Kuala Lumpur zaterdag 7 en zondag 8 augustus

Hoe zal dat gaan met het autoverhuur bedrijf? Heb ik voldoende verzekerering afgesloten? Kan ik de auto inleveren op een andere plaats en een andere datum dan is afgesproken? Van dit soort vragen houden me aardig uit mijn slaap. Als ik dan de volgende ochtend na een heerlijk ontbijtbuffet naar de verhuurder bel en deze aanbiedt om de auto bij Concorde Inn op te komen halen, valt er een last van me af.
Na 10 minuten is de man er al en hij neemt de auto mee nadat hij ons heeft gerustgesteld en uitgelegd hoe de zaken zullen worden afgehandeld.

Wie weet wat dit is?????Staat in elke hotelkamer op plafond.
We nemen de shuttle bus naar het vliegveld en vandaar een taxi naar Classic Inn. We zullen taxies de rest van onze vakantie nog veel gaan gebruiken.
Classic Inn is een echte backpackers plek. Leuk en tegenover Times Square, een van de grote winkelcentra van KL. Dat wordt shoppen! Ook zoeken we naar een laptop voor Renske maar na enkele winkeltjes besluit Renske om niet hier maar in Nederland een laptop te kopen. De prijs is niet beter maar de garantie geldt niet voor Nederland. Het advies van Martijn, zo blijkt later, komt overeen met Renskes beslissing; hij zoekt uit dat de prijs in Maleisie zeker niet beter is dan in Nederland en dat hadden we ook gezien. We laten na de vermoeiende winkelsessie de visjes aan onze voetjes knabbelen; verrassend en ontspannend....
Zondag, Martijn zijn verjaardag, we nemen na ons ontbijt Hop on Hop off bus en maken een te lange tocht door KL. De vlindertuin halen we niet meer; jammer, jammer. Dan gaan Annie en Louis na het eten voor een massage naar het Winkel Centrum; de prijs is laag maar de kwaliteit ook.
Martijn laat ons weten dat een kennis van hem ons in Singapore waar we maandag naar toe vliegen een dagje wil begeleiden. Dat aanbod nemen we graag aan en we bellen haar. We zullen weer contact zoeken met haar als we zijn aangekomen.

's avonds worden we uitgenodigd mee te eten met jongeren die een jarige in hun midden hebben, maar we zijn blij dat we dit aanbod hebben afgeslagen omdat het toch prettiger is om de laatste avond in KL met elkaar af te ronden. Terug in Classic Inn krijgen we nog een toetje mee. Renske blijft nog langer bij hen en Annie en ik gaan vast naar bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten