maandag 16 augustus 2010

Singapore, Sentosa Island, woensdag 11 augustus

Vandaag naar Sentosa Island. Maar eerst op het dakteras van ons Hotel enkele fotootjes maken.





Op Sentosa Island is van alles te doen; we gaan voor de Vlindertuin en voor een Hollywood achtig gebeuren namelijk Universal Studios, wat het ook wezen mag. Eventueel nog zwemmen....
We zullen zien.
We starten met de Universal Studios. Aan het entreegeld te zien moet dit wel heel wat zijn..? Het is een heus pretpark met alles en nog wat van De Universal Studios.
Het is bloedje heet vandaag en het zweet loopt in straaltjes van mijn lijf. Het pretpark heeft allerlei afdelingen die een thema van een film als uitgangspunt hebben. Renske is in haar element, wij zijn wat terughoudender, zeker ook omdat we de films niet kennen. Toch zijn de voorstellingen die we zien van een hoog leukheidsgehalte, zodat we toch een prettige tijd hebben.
Onderweg naar de vlindertuin begint het te regenen en goed te regenen. Het lijkt er op dat de vlindertjes in het water vallen maar op gegeven moment is het toch weer goed vlinderweer. Wij blij!
Onze een na laatste dag zit er bijna op.







We worden uitgezwaaid zoals we overal uitgezwaaid worden.....Dan met de monorail naar de taxistandplaats en weer naar ons Hotel.








  's-avonds eten we in het tot chique restaurant omgetoverde eetgelegenheid waar we 'spochtend ons ontbijt nuttigen. Zeer de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten