maandag 25 juli 2011

Thenay 15-16-17 juli 2011












We zijn verrast door de hoeveelheid en de variëteit aan viertjes; leuk creatief, vernuftig,
Er blijken in de loop van het weekend wel 1400 viertjes hier te zijn.
We richten onze kampeer vier in en staan met de groep waarmee we hier zijn gekomen bij elkaar; de andere R4 club leden staan op een ander veld en er lijkt een zekere afstand tussen de ~R4 club leden en de RVVC club leden. We horen dat er nog bij oud R4 club leden veel zeer is over de breuk met de club. Ook wordt wens uitgesproken om als liefhebbers van R4 wat we toch allemaal zijn weer bij elkaar te komen.

Wij hebben het erg naar onze zin; er is een heerlijke maaltijd en een vol programma, waar we 's avonds de swingende band bezoeken.

Zaterdag en zondag blijven leuk; veel opzienbarende modellen; ook een rondrit waar we niet aan mee kunnen doen omdat onze kampeerauto zo geplaatst is dat we niet weg kunnen.

Zondag is het eind in zicht; er wordt gepakt en men vertrekt weer huiswaarts.
Wij kunnen blijven tot maandag en dat doen we ook. Met de overgebleven personen gaan we met veel lol achterop de R4 -zeep kist- van d'Olivat het terrein rond; de gemiddelde leeftijd van de jongens is bijna 65... dat zou je niet zeggen...(toch?)
Frans plakt een R4 club stikker op zijn auto; een mooi gebaar!



Het lijkt een regenachtige dag te worden maar als we met de overgebleven mensen ons hergroeperen en bij elkaar zitten begint de zon te schijnen.
's-avonds worden we uitgenodigd door de R4 club uit België die ook pas de volgende dag vertrekken
Maandag voor we vertrekken kunnen we nog van een prachtige regenboog genieten:

en we vertrekken richting Normandie en zijn weer met zijn tweeën en een kampeervier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten